Website Vloerenfabriek.nl

De nieuwe website van Vloerenfabriek.nl is in de lucht! Of beter gezegd: geland op een zacht stuk Genemuider kwaliteitstapijt. Wij hielpen vloerenexpert Jimmie Lubberts met een update van de huisstijl, de websitebouw, fotografie en het schrijven van alle teksten. Met in het achterhoofd een goede vindbaarheid in de online zoekmachines.

Active Creations

Over de vloer komen

Belangrijk was dat we de nauwe band met de Genemuider vloerfabrikanten zouden benadrukken. Genemuiden is immers dé Tapijtstad van Nederland! Door deze contacten kan Vloerenfabriek.nl zijn vloeren tegen fabrieksprijzen aanbieden en snel leveren.

Vele soorten PVC, laminaat, vinyl en tapijt; je vindt het allemaal op de nieuwe website, gepresenteerd op een overzichtelijke manier. Ook vraag je er met groot gemak een vloerstaal aan, die snel daarna op jouw deurmat valt. We hopen natuurlijk dat Jimmie door zijn nieuwe site nog meer klanten over de vloer krijgt. Wij hebben er vertrouwen in! Neem zelf een kijkje op de nieuwe site van Vloerenfabriek.nl: www.vloerenfabriek.nl

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Nieuw speeltje voor L.C.N.

Nieuw speeltje voor L.C.N.
Active Creations

Beursconcept Meet & Eat voor Fortop

Beursconcept Meet & Eat voor Fortop
Zwartewaterland in zicht

Zwartewaterland in zicht gebracht

Zwartewaterland in zicht gebracht

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »