Herpositionering Vinke Beilen

​Uitgroeien tot dé interieurspecialist van Drenthe met advies en inrichting. Vinke Beilen vroeg ons bij te dragen aan die ambitie. Met een herpositionering, een daarbij passend logo en huisstijl, het in kaart brengen van de klantreis en daarop inspelende communicatiemiddelen, haalden we alles uit de kast.

Active Creations

Restyle voor interieurspecialist

Met een identiteitssessie achterhaalden we de onderscheidende kwaliteiten van Vinke Beilen, hun ware drive, unieke kernwaarden en exacte product- en dienstverlening. Al die informatie legden we vast in een positioneringsdocument, dat als basis diende voor alle uitingen die we maakten. Nadat we met bijpassende slogans en quotes de unieke aanpak van Vinke Beilen nog meer lieten leven, namen we de volgende stappen.

We creëerden een logo en huisstijl, visitekaartjes, briefpapier en mailhandtekening. Voerden de nieuwe uitstraling door in de bestaande website en richten alle social mediakanalen opnieuw in. Vervolgens gingen we aan de slag met de klantreis. Oftewel, met hoe Vinke Beilen de in het positioneringsdocument gedefinieerde doelgroepen het best en vaakst kon bereiken.

Dat leverde een communicatiejaarplan op met de juiste beursdeelnames, acties, (social) mediastrategie en marketinguitingen. Al in de eerste maanden van het jaar gaven we vol gas met deelname aan de beurs Bouwplan, een winterkortingsactie en het ontwikkelen van bedankkaartjes na oplevering, deurhangers bij de buren, raamborden aan woningen en chocoladerepen en thuiswijn (voor meer smaak in huis) om weg te geven.

En dat is nog maar het begin!

Active Creations
Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Een Overijsselse techniek uitdaging

Een Overijsselse techniek uitdaging
Active Creations

Website Centrum voor Werkgeluk

Website Centrum voor Werkgeluk

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »